Mangler du en god og fleksibel arbejdskraft?

Arbejdsmarkedet er i øjeblikket skiftende, og behovet, for bemanding kan ændre sig fra dag til dag. Det kan være svært at finde bemanding med kort frist og ofte kan ansættelsesprocessen være lang og tidskrævende. 

I dag er der mange, der ansætter vikarer, og det er der en god grund til. Der er mange fordele ved at ansætte en vikar, herunder: 

– Det er en fleksibel løsning til det behov, du har nu og her

– Du har mulighed for at se vikarforløbet an. Hvis samarbejdet fungerer godt, så kan du fastansætte vikaren efter. 

– Du kan nemt og hurtigt opsige samarbejdet med vikaren, såfremt at behovet ikke er der mere. 

Hos Norstaff kan du finde en vikar, der passer til netop dit behov og din branche. Her kan du også læse om nogle af fordelene ved at ansætte en vikar. 

Et vikarbureau kan være vejen frem

Det kan være en god ide at finde en vikar ved hjælp af et vikarbureau. Her finder du kompetente vikarer, som typisk har været igennem en ansættelsesproces. Du er dermed sikret at få en arbejdsom og dygtig vikar, som kan hjælpe dig i land med dit næste projekt. 

Uanset om du skal finde en:

– Arbejdsmand

– Murer

– Tømrer

– Svejser

– Maskinfører

… Eller noget helt andet, så kan et bureau være vejen frem. Måske tænker du, at rekrutteringsprocessen er uoverskuelig og fjerner fokus på de opgaver, som du egentligt burde lave. Tag kontakt til et vikarbureau i dag, og lad dem finde en vikar til dig. De sørger for det administrative arbejde og ansættelsesprocessen, og du kan dermed fokusere på det, som du er god til. 

Hold styr på reglerne 

Overvejer du at ansætte en vikar? Det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i regler, arbejdsmiljø og overenskomster. Det er dog vigtigt at have styr på disse faktorer for at undgå konflikter med vikarer og arbejdstilsynet. 

Du kan orientere dig omkring reglerne på Arbejdstilsynets hjemmeside: https://at.dk/. Her finder du alt relevant information, der vedrører arbejdsmiljø, tilsyn, forskellige love, regler og vejledninger. Er du eksempelvis i tvivl om hvordan du håndterer en arbejdsulykke eller hvordan du forebygger støj på arbejdspladsen? Og hvordan er reglerne og procedurerne omkring arbejdstilsynet og vikarer? Alt dette kan du finde svar på her.