Jordan 1 low

Uddannelsessystemet i Danmark har gennemgået en mindre revolution over de sidste 100 år. Mens uddannelse i gamle dage var lig med utallige timer på skolebænken, er der i dag et stigende antal uddannelser, der også involverer praktiske øvelser eller decideret praktik. Læser du for eksempel til pædagog, fysioterapeut eller journalist, skal du som et led i din uddannelse selv ud at prøve kræfter med faget. Dermed kan du altså ikke nøjes med at sidde stille, høre efter og læse bøger – du skal også kunne løbe stærkt og følge med i den professionelle verden.

 

Vælg den rigtige sko til praktik

 

Når du skal i praktik, er det meget vigtigt, at du er klædt ordentligt på til jobbet – bogstaveligt talt. Som pædagog i en institution er det vigtigt, at man kan bevæge sig ordentligt, så man kan lege og tumle med børnene. Derudover er det vigtigt, at man udvælger behageligt fodtøj, som kan bruges både inde og ude, og som kan holde dine fødder friske en hel dag.

 

Som fysioterapeut eller journalist er det ligeledes vigtigt, at du er klar til at løbe stærkt. Skal du lave øvelser med dine klienter eller løbe efter en politiker på flugt, så er det naturligvis ikke optimalt at have dine smalleste dansesko eller dine højeste hæle på fødderne. Her er det vigtigt at vælge et par sko, som er pæne nok til arbejdsbrug men stadigvæk behagelige, så dine fødder ikke bliver ømme og trætte efter en lang dag på jobbet.

 

Kig ind hos Streetwear Evolution

 

Leder du efter et par sneakers som kan det hele og mere til, så kan du med fordel kigge ind på hjemmesiden hos Streetwear Evolution. Her har stifterne bag hjemmesiden samlet et kæmpe udvalg af fede og unikke sneakers, som med garanti kan tilføje personlighed til din stil samt sørge for, at dine fødder holder sig friske hele dagen. Skal du i praktik, kan du for eksempel kigge nærmere på de mange lækre Jordan 1 low.

 

Jordan 1 low er en flot og praktisk sko, som har været på markedet i flere årtier, men som alligevel aldrig er gået af mode. Skoen findes i mange forskellige farver og prints, og der er dermed god mulighed for at vælge et par, som passer til netop din stil og hverdag. Skal du i praktik som journalist, vil du måske foretrække et klassisk hvidt par sko. Skal du være fysioterapeut, vil du måske foretrække et par flotte mørkeblå sko, som ser både sporty og professionelle ud. Skal du derimod være pædagog, kan det være at du vil imponere børnene med et farverigt par Jordan 1 low med dyreprint eller neonfarver. Uanset hvad du er til, kan du finde det inde hos Streetwear Evolution – så kig derind allerede i dag.