Jordan 1 mid – komfort hele dagen

Selvom man ikke skulle tro det, er det faktisk de færreste danskere, der sidder ned ved et skrivebord hele dagen, når de er på arbejde. Langt de fleste skal i løbet af en lang arbejdsdag bevæge sig en hel del – for eksempel når de betjener maskiner, flytter objekter eller går til og fra møder med forskellige kolleger og kunder. Det kan hurtigt blive til mange skridt. Derfor er det utroligt vigtigt, at man, uanset hvilket job man har, tænker over, hvilket fodtøj man tager på, når man skal på arbejde. Har man dårlige sko på, eller sko der ikke passer til ens fødder, kan man meget hurtigt ende med ømme fødder, der i værste fald er blevet skæve og skadede af det uhensigtsmæssige fodtøj.

 

Sko til en lang arbejdsdag

 

Måske kan du genkende fornemmelsen af at have ømme fødder efter en dag på jobbet – men du ved ikke helt, hvilke sko du så skal ud og investere i? Så læs med her. Der kan være stor forskel på, hvilke sko der er tilrådelige at have på, på arbejde. Nogle steder vil det naturligvis være et krav, at man bærer sikkerhedssko. Dette gælder for eksempel for tømrer, murer, flyttemænd og lignende. Andre steder er det ikke direkte et krav, men det kan dog alligevel være en god idé – dette gælder for eksempel hvis man arbejder på restaurant eller i et køkken på anden vis.

 

Slutteligt er der er lang række arbejdspladser, hvor sikkerhedssko ikke er nødvendige. Her handler det om at finde et par sko, der yder max komfort hele dagen. Er man til sneakers, kan med for eksempel med fordel kigge nærmere på de lækre Jordan 1 mid fra Nike.

 

Jordan 1 mid er den optimale sko til arbejdet

 

Jordan 1 mid er en cool og flot sko, der har været populær over hele verden i de seneste mange årtier. Skoen har en blød og fleksibel bund, og samtidig har er skoen designet således, at man har støtte hele vejen op over anklen. Det vil altså sige, at der er minimal risiko for at være uheldig og vrikke om på anklen, mens man har et par Jordan 1 mid på fødderne.

 

Jordan 1 mid blev i sin tid designet til sportsfolk og andre aktive mennesker, der ønskede at bruge skoen for eksempel til udendørs street basket. Derfor er skoen utroligt let og nem at bevæge sig i, og samtidig er den lavet i slidstærkt materiale, som ikke slides op af hverken asfalt eller grus.

 

Har du lyst til at kigge nærmere på Jordan 1 mid? Så kan du med fordel hoppe ind på hjemmesiden hos Streetwear Evolution, hvor du finder et kæmpe udvalg af Jordan 1 mid i mange forskellige farver.